Skip to main content

Implementarea FME la TOYA

By noiembrie 21, 2017februarie 3rd, 2018FME Desktop, FME Server, Funkcje FME, Telekomunikacja

Suntem încântați să vă informăm că grupul TOYA sa alăturat grupului de utilizatori ai GE Smallworld Physical Network Inventory . Soluția va fi utilizată pentru a monitoriza aproape 1000 de kilometri din rețeaua de fibră optică a companiei.

În prezent există peste 600 de companii care operează pe piața de televiziune prin cablu din Polonia, dintre care cele șase cele mai mari acoperă în prezent în jur de 90% din clienți. Cinci companii din acest grup: UPC Polska, Multimedia Polska, Netia / Aster, Inea și acum și TOYA utilizează sistemul GE Smallworld. În toate cele cinci companii, sistemul a fost implementat și adaptat cerințelor specifice de către echipa noastră.

Am implementat Smallworld PNI, FME și extensiile noastre

Ca parte a proiectului implementat pentru TOYA, sistemul de inventariere a rețelei fizice (PNI) a fost implementat în versiunea 5.1.3 cu un thin client (Network Inventory Gateway), furnizarea de acces web la date și software pentru desktop FME. În plus, sistemul PNI a fost îmbogățit cu modulele noastre: Optical Network Atlas, Physical Route Manager și eMapSom. Implementarea s-a finalizat cu training pentru viitorii utilizatori ai sistemului.

TOYA cu cel mai rapid internet

Sieć światłowodowa TOYA w Smallworld PNI

TOYA oferă servicii de telecomunicații bazate pe o infrastructură de fibră optică de aproape 1000 km în 8 orașe: Łodzi, Krakowie, Mysłowicach, Kutnie, Przemyślu, Piotrkowie Trybunalskim, Piszu i Pabianicach.

Potrivit clasamentului platformei Speedtest.pl, în iulie 2017 TOYA a oferit cea mai rapidă linie fixă de internet din Polonia.

Vedeți și:

Ce este nou în FME 2017.0?

Cum funcționează FME