Implementarea FME la TOYA

Suntem încântați să vă informăm că grupul TOYA sa alăturat grupului de utilizatori ai GE Smallworld Physical Network Inventory . Soluția va fi utilizată pentru a monitoriza aproape 1000 de kilometri din rețeaua de fibră optică a companiei.

În prezent există peste 600 de companii care operează pe piața de televiziune prin cablu din Polonia, dintre care cele șase cele mai mari acoperă în prezent în jur de 90% din clienți. Cinci companii din acest grup: UPC Polska, Multimedia Polska, Netia / Aster, Inea și acum și TOYA utilizează sistemul GE Smallworld. În toate cele cinci companii, sistemul a fost implementat și adaptat cerințelor specifice de către echipa noastră.

Am implementat Smallworld PNI, FME și extensiile noastre

Ca parte a proiectului implementat pentru TOYA, sistemul de inventariere a rețelei fizice (PNI) a fost implementat în versiunea 5.1.3 cu un thin client (Network Inventory Gateway), furnizarea de acces web la date și software pentru desktop FME. În plus, sistemul PNI a fost îmbogățit cu modulele noastre: Optical Network Atlas, Physical Route Manager și eMapSom. Implementarea s-a finalizat cu training pentru viitorii utilizatori ai sistemului.

TOYA cu cel mai rapid internet

Sieć światłowodowa TOYA w Smallworld PNI

TOYA oferă servicii de telecomunicații bazate pe o infrastructură de fibră optică de aproape 1000 km în 8 orașe: Łodzi, Krakowie, Mysłowicach, Kutnie, Przemyślu, Piotrkowie Trybunalskim, Piszu i Pabianicach.

Potrivit clasamentului platformei Speedtest.pl, în iulie 2017 TOYA a oferit cea mai rapidă linie fixă de internet din Polonia.

Vedeți și:

Ce este nou în FME 2017.0?

Cum funcționează FME