Skip to main content

Noua versiune a FME – 2021.2 este acum disponibilă!

A sosit momentul pentru a doua actualizare a platformei de integrare a datelor din acest an – FME 2021.2. Să verificăm ce schimbări și noutăți îi așteaptă pe utilizatori! 

FME 2021.2 aduce cu sine un mod complet nou de stocare, prezentare și lucru cu datele conținute într-o bază de date. În cea mai recentă ediție a FME, Safe Software s-a ocupat și de experiența utilizatorilor și administratorilor FME Server, concentrându-se pe o mai mare ușurință în utilizare și îmbunătățirea laturii vizuale a aplicației.

Să vedem ce schimbări ne așteaptă mai exact în FME 2021.2? 

ESRI Knowledge Reader & Writer – un nou mod de a lucra cu datele

Cu ESRI Knowledge, veți combina datele spațiale și non-spațiale într-o singură vizualizare. Aceasta este prima bază de date ESRI care se abate de la forma tabelară tradițională. Datele sunt stocate cu dependențe între ele.

Prezentarea datelor sub forma unei rețele de dependență (diagramă) facilitează vizualizarea și analizarea mapărilor dintre date și descoperirea de noi cunoștințe despre locații, obiecte sau evenimente.

Cu noile instrumente FME pentru a citi și scrie date în și din ESRI Knowledge, va fi ușor să adăugați și să eliminați date și mapări individuale.

FME Server mai ușor de utilizat

Modificările aduse interfeței și funcționalitatea îmbunătățită a Geometry Picker în FME Server 2021.2 vin în ajutorul utilizatorului. Noua versiune va fi mai prietenoasă și mai ușor de utilizat:

  • Funcția de căutare vă va permite să găsiți rapid locația selectată – fără a fi nevoie să căutați manual prin mutarea vizualizării hărții.
  • Parametrii de geometrie îmbunătățiți fac căutarea și selectarea elementului căutat și mai ușoară
  • Fereastra hărții este mai mare, bara de instrumente este mai bine proiectată, iar comenzile sunt mai clare și mai intuitive de utilizat.
Noua interfață Geometry Picker

Gestionare mai eficientă

Safe Software nu a uitat de cei care administrează FME Server în organizație. FME Server 2021.2 vă permite să vă conectați cu un cont Microsoft(AD).

Deci, administratorii vor putea configura și gestiona accesările dintr-un singur loc. Utilizatorii, pe de altă parte, se vor putea autentifica în sistem cu un set de credențiale.

FME Cloud

Merită menționat că în acest an Safe Software oferă noi produse în FME Cloud, inclusiv: UX/UI reîmprospătat, utilizare îmbunătățită, lansarea și configurarea instanțelor FME Server de pe un site web. În plus, vom primi un nou dashboard care va facilita gestionarea instanțelor datorită:

  • Notificări despre instanțe active
  • Notificări cont
  • Acces rapid la instanța dvs
  • Afișarea incidentelor

Noul FME Cloud vă oferă, de asemenea, acces la diagrame de date, precum și posibilitatea de a configura notificări despre resurse FME Cloud.

Încercați FME 2021.2!

Consultați noi funcționalități și îmbunătățiri ale acestei versiuni de FME – descărcați versiunile demo și testați capacitățile Platformei:

Aveți întrebări suplimentare? Contactați-ne – vom fi bucuroși să vă ajutăm!