Skip to main content

Suntem de 5 ani Partener “Silver” al Safe Software

By decembrie 14, 2022ETL, FME Desktop, FME Server, Uncategorized

Ne-am menținut statutul de partener Silver Safe Software, producătorul FME! Puteți citi în continuare care au fost criteriile pe care a trebuit să le îndeplinim și cum ne-am dezvoltat competențele FME în ultimul an.

În calitate de partener certificat FME, lucrăm în mod constant la dezvoltarea cunoștințelor și abilităților noastre în domeniul utilizării Platformei, precum și la procesarea și integrarea datelor.

Anul acesta a fost plin de realizări în acest domeniu – angajații noștri au obținut încă 10 certificate FME (FME Professional, FME Server, FME Business) care confirmă competențe de top în utilizarea platformei FME.

În prezent, echipa noastră de experți certificați FME include 11 persoane, care se pot lăuda cu un total de 19 certificate FME (Certified FME Professional, Certified FME Server Professional, FME Trainer, FME Business Professional).

Anul acesta este și un unul în care am lucrat cu noi industrii – acum avem peste 120 de clienți în 9 țări în industrii precum telecomunicații, energie, arhitectură/geodezie. De asemenea, oferim servicii unei game vaste de instituții guvernamentale.

Suntem deosebit de bucuroși să vedem un interes tot mai mare pentru FME în rândul companiilor din domenii complet diferite decât înainte, de ex. suport în marketing și vânzări, imobiliare, aviație, educație și cercetare și dezvoltare, precum și industria evenimentelor. Acesta este un semnal clar că afacerile devin mai serioase în ceea ce privește gestionarea datelor și începe să vadă potențialul și rolul platformelor de integrare în acest proces.

120
Clienți FME în 9 țări
19
Certificări FME acordate  echipei noastre

Ce criterii a trebuit să îndeplinim pentru a deveni partener Safe Software?

Pentru a obține statutul de partener, a trebuit să efectuam un număr suficient de licențe FME vândute și reînnoite. Cu toate acestea, nu este suficient, Safe Software ia în considerare și:

  • Dezvoltarea competențelor FME în rândul angajaților noștri
  • Promovarea soluțiilor Safe Software pe piață, printre altele, prin activități precum: desfășurarea de webinarii, training-uri, workshop-uri sau conferințe.

Globema este partener oficial al FME în Polonia și România din 2010, iar din 2018 deținem statutul de Silver Partner.

Despre Safe Software

Safe Software  este o companie IT canadiană și dezvoltatorul FME, cel mai popular software pentru integrarea datelor, cu un accent special pe datele spațiale. Globema este partenerul oficial al Safe Software în Romania și nu numai.

Mai multe detalii despre FME

Dacă aveți întrebări despre FME, doriți să încercați platforma sau să aflați mai multe despre opțiunile de licențiere disponibile- contactați-ne!