Dezvoltați-vă potențialul de business cu FME

Implementați în compania dumneavoastră FME, cea mai bună platformă de integrare a datelor pentru o transformare fără întreruperi și un proces decizional îmbunătățit.

FME oferă suport pentru peste 450 de formate de date și mii de surse de date, oferind un set de instrumente extins pentru conversii nelimitate de date. Îmbunătățiți-vă strategia de afaceri cu integrarea companiei fără cod și fluxurile de lucru automate ale proceselor prin funcțiile intuitive ale FME.

Utilizați FME Flow pentru a vă eficientiza procesele, economisind timp prețios și eliminând nevoia dea executa task-uri manuale repetitive la actualizările datelor. Pur și simplu proiectați automatizarea și lăsați FME să se ocupe de restul.

De ce să alegeți FME pentru business-ul dvs.?

Integrarea datelor și a sistemelor

Conectați-vă ușor la peste 450 de formate și diverse surse de date – baze de date, depozite, aplicații și multe altele. Adaptează-ți instrumentele și aplicațiile la nevoile tale unice.

Transformarea datelor

Modelați-vă datele după cum este necesar! Folosiți transformeri pentru a obține rezultatele dorite. Parametrizați scripturile pentru flexibilitate și utilitate sporite.

Conversia datelor în orice format sau sistem de coordonate

Eliminați preocupările legate de formatele învechite sau sistemele de coordonate. FME acceptă probabil toate formatele necesare pentru conversii fluide.

Controlul și validarea calității datelor

Identificați erorile de date cu transformeri de validare, asigurând seturi de date impecabile. FME sugerează chiar remedii pentru problemele detectate! 😊

Managementul datelor spațiale

Utilizați suportul pentru date spațiale complexe unic al FME pentru proiectele care implică date geografice.

Automatizarea proceselor

Eliberați-vă de sarcini repetitive. Indiferent dacă vă ocupați de modificarea input-urilor sau a parametrilor, automatizați procesele și utilizați timpul rămas pentru alte task-uri.

Explorați produsele FME

Caracteristici FME:

 • Big Data și baze de date (Oracle, MS SQL Server, Mongo DB, PostGIS, PostgreSQL, etc.)
 • Instrumente Enterprise Management (CRM, ERP, FSM, și Network Inventory)
 • Fișiere text, foi de calcul și fișiere CSV
 • Fișiere XML (GML, CityGML, KML, Indoor GML, și Land XML)
 • Servicii Web (Amazon, JSON/GeoJSON, Google, OSM, HTML, Google Sheets, și Salesforce)
 • Date Geospatial (GIS, CAD, date raster, LIDAR, și puncte cloud în 3D și BIM)
 • Și multe altele!
 • Declanșare procese pe baza evenimentelor (e-mailuri, modificări ale fișierelor, programări etc.)
 • Notificări în FME Flow includ e-mail, Amazon, Azure, HTTP Post, JMS, FTP, și Dropbox
 • Sarcini din coadă
 • Setare priorități
 • Adăugare alte engine-uri
 • Monitorizare și restart componente post downtime
 • Relansare procese după downtime
 • Configurare task recovery în funcție de nevoi
 • Autentificare robustă utilizatorului și model de siguranță bazat pe roluri
 • Acces pentru utilizatori locali sau bazat pe un sistem de tokeni
 • Autentificare HTTP simplă
 • Criptare pentru date sensibile și copii de rezervă
 • Protocol SSL pentru comunicare sigură
 • Suport Windows, Linux, și macOS
 • Instalare locală sau în cloud (Google Cloud, AWS, și Azure)
 • Opțiune de implementare Docker sau Kubernetes pentru FME Flow
 • Serviciu găzduit SaaS FME Flow gata de utilizare

FME Form

Proiectați scripturi de procesare a datelor utilizând o interfață ușor de utilizat cu drag-and-drop.

FME Flow

Automatizați procesele de formulare FME și economisiți timp prin procesarea programată a datelor.

FME Flow Hosted

Externalizați grijile legate de găzduire și infrastructură cu FME Flow Hosted.

Aplicații și tehnologii selectate suportate de FME

Microsoft

FME se integrează perfect cu o gamă largă de produse și servicii Microsoft, oferind o compatibilitate de neegalat. Conectați-vă cu SQL Server, Access, SharePoint, servicii Azure, Dynamics 365 și multe altele. Asistența FME se extinde atât la soluțiile on-premise, cât și la soluțiile cloud, inclusiv Salesforce, Amazon Web Services, Google Sheets, Dropbox și practic orice serviciu web cu API. Valorificați versatilitatea FME cu peste 500 de instrumente de manipulare a datelor care vă permit să efectuați acțiuni precum împărțirea, îmbinarea, redenumirea coloanelor, calcularea statisticilor și validarea datelor. Modelați-vă datele pentru a se potrivi fără efort modelului dorit.

Oracle

Conectați fără efort datele între bazele de date Oracle și peste 400 de formate și aplicații. FME vă permite să mutați datele cu ușurință, reducând efortul manual, sporind în același timp productivitatea. Integrați fără probleme bazele de date Oracle în fluxurile dvs. de lucru și profitați de funcțiile robuste ale FME pentru a eficientiza gestionarea datelor.

GE Smallworld

FME facilitează transformarea lină a datelor între GE Smallworld și o varietate de formate importante pentru planificarea eficientă a utilităților și a telecomunicațiilor. Platforma deține o librărie cuprinzătoare de instrumente de transformare care asigură conversii de formate. Accesați, manipulați și mapați componentele setului de date precis pentru a menține integritatea structurală atunci când treceți la sistemul de destinație. Utilizați FME Flow și FME Flow Hosted pentru a gestiona automat datele de la GE Smallworld, sporind astfel eficiența.

Autodesk

Îmbunătățiți-vă suita de software Autodesk cu capacitățile de transformare ale FME. Fie că este vorba despre AutoCAD, AutoCAD Civil 3D, Revit, AutoCAD Map 3D, A360 sau InfraWorks, FME vă îmbunătățește capacitățile de proiectare și modelare. Convertiți punctele și liniile în poligoane, extrudați planurile de etaj 2D în structuri 3D și chiar validați datele conform reglementărilor specifice. Instrumentele automate ale FME asigură geometrii corecte și calitate optimă a datelor.

ArcGIS

FME simplifică procesul de conversie și pregătire a datelor spațiale pentru ArcGIS. Treceți fără probleme volume mari de date spațiale în formate compatibile cu ArcGIS. În plus, FME vă permite să convertiți formatele GIS în formate utilizate în mod obișnuit, cum ar fi foi de calcul, baze de date, fișiere PDF sau hărți. Biblioteca FME de instrumente de transformare este special concepută pentru a ajuta la pregătirea datelor pentru o utilizare fără probleme în mediul ArcGIS. Puteți chiar să integrați hărți Esri ca hărți de fundal în FME Data Inspector.

Google

Pregătiți-vă datele pentru afișare în Google Maps și Google Earth cu funcțiile avansate ale FME. Convertiți fără efort diverse date spațiale – GIS, baze de date, nori de puncte, rastere și multe altele – în format KML. Stilați și personalizați straturile afișate pentru a se potrivi nevoilor dvs. FME Flow sau FME Flow Hosted permite transmiterea și afișarea datelor în timp real pe Google Maps, sporind impactul vizual al datelor dvs.

Amazon Web Services

Profitați de capabilitățile avansate de automatizare și conversie a datelor FME pentru a integra perfect Amazon Web Services cu alte soluții cloud. Fie că este vorba de Salesforce, Google Sheets, Dropbox sau ArcGIS Online, FME acceptă aplicații standard în cloud. Vă puteți integra cu aproape orice serviciu web prin interfețe API. FME Flow și FME Flow Hosted permit fluxul eficient de date între serviciile Amazon, cum ar fi Amazon S3, Amazon Aurora, Amazon RDS, Redshift Amazon, Amazon Dynamo DB și alte soluții cloud.

PostGIS/PostgreSQL

FME vă permite să vă conectați direct cu bazele de date PostGIS și PostgreSQL, simplificând gestionarea datelor. Convertiți cu ușurință datele din aceste baze de date în orice format de care aveți nevoie. Automatizați procesul de descărcare și trimitere a datelor către și de la bazele de date PostGIS și PostgreSQL cu capabilitățile puternice ale FME.

Planet

FME pune la dispoziție potențialul imaginilor din satelit ale Planetei, îmbinându-le perfect cu datele dvs. Utilizați FME Flow și FME Flow Hosted pentru a integra datele de la cei peste 150 de sateliți Planet. Fiți notificat cu privire la noile imagini din satelit sau salvați-le automat într-o locație aleasă, cum ar fi un serviciu de stocare în cloud, un server FTP sau un repository extern.

Bentley

FME unește diferența dintre formatele MicroStation precum DGN și o multitudine de alte formate, inclusiv foi de calcul, GIS, date raster, sisteme bazate pe cloud, nori de puncte și multe altele. Simplitatea conversiei prin drag-and-drop vă permite să transformați fără efort datele 2D în modele 3D. FME validează, de asemenea, geometria și permite schimbul de date fără întreruperi între diferite software CAD.

GeoMedia Professional

Integrați perfect GeoMedia Professional cu o multitudine de aplicații folosind FME. Configurați fluxuri de lucru complexe utilizând o interfață grafică intuitivă – nu este necesară codarea. Accelerați procesarea datelor, asigurând în același timp acuratețea și compatibilitatea între platforme.

MapInfo

Îmbunătățiți capacitățile MapInfo cu ajutorul FME. Spre deosebire de suportul limitat de format MapInfo, FME deschide porțile către peste 450 de formate și instrumente avansate de transformare a datelor. Cu puterea FME, puteți converti formatele TAB MapInfo în orice format de date spațiale, oferind o flexibilitate de neegalat.