Doriți să utilizați funcțiile Servere FME sau să partajați date de dimensiuni mari , dar nu aveți infrastructura necesară? Nicio problema! Încercați FME Flow Hosted!

FME Flow Hosted (Cloud) este o versiune găzduită a serverului FME. Vă permite să vă bucurați de beneficiile funcționalității Server FME fără a investi într-o infrastructură adecvată. Pur și simplu creați scripturi de transformare a datelor utilizând FME Form, apoi utilizați FME Flow Hosted pentru a le rula în timp real și pentru a vă automatiza complet procesele. Alegând FME Flow Hosted, nu trebuie să vă gândiți la costurile de creare și întreținere a infrastructurii FME Flow (Server)  – vom avea noi grijă de asta!
Prețurile pentru FME
Flow Hosted nu sunt fixe – puteți alege flexibilitatea FME Cloud sau puteți plăti o taxă anuală. Verificați prețurile aici.

Caracteristici FME Flow Hosted

Număr nelimitat de engine-uri

Permite procesarea simultană a sarcinilor, ceea ce este deosebit de util pentru conectarea datelor din mai multe surse online. Puteți adăuga cât mai multe engine-uri doriți. Rețineți că performanțele pentru sarcini mai mari pot fi restricționate de hardware.

Agilitate și Flexibilitate 

Dețineți controlul asupra costurilor și hardware-ului dvs. Într-un minut puteți modifica dimensiunea hard diskului sau puteți planifica programul pentru a rula instanța dvs. Puteți crea backup-uri cu un singur clic al unui buton. Modificările sunt ușor de efectuat în FME Cloud.

Interfața REST API 

API REST vă oferă controlul. Cererile sunt făcute prin URL-uri clare, iar răspunsurile sunt formatate în JSON clar și lizibil. FME Cloud este compatibil cu alte API-uri, făcând ușor integrările personalizate.

Scalabil

În cazul în care procesele dvs. devin extrem de încărcate, FME Cloud se poate ocupa de toate. Puteți scala instantaneu în sus sau în jos în funcție de nevoile dvs. Folosind exact câtă putere de calcul aveți nevoie, generând economii semnificative.

Suport mobil și notificări 

Nu este nevoie să monitorizați 24 ore / 7 la birou. Vă puteți gestiona procesele folosind aplicații mobile și configura notificările care să vă informează despre eventuale erori sau probleme.

Întotdeauna actualizat

Nu mai trebuie să așteptați versiuni noi și stabile. Îmbunătățirile produsului sunt în curs de desfășurare pe tot parcursul anului și controlezi modul de aplicare. Cel mai simplu mod este să vă bucurați pur și simplu de noile caracteristici, lăsând totul să se întâmple automat.