FME Workbench

Creați scripturi de procesare a datelor fără efort folosind o interfață de tip drag-and-drop. Cu FME, abilitățile de programare nu sunt necesare pentru a vă transforma datele.

FME Data Inspector

Un browser de date care vă permite să explorați date înainte, în timpul și după crearea scriptului. FME Data Inspector vizualizează datele și previzualizează atributele acestora. Datorită procesării și validării simultane a datelor, vă puteți asigura că scriptul dumneavoastră funcționează impecabil.

Cum vă poate ajuta FME?

 • Integrați date din diferite surse și sisteme
  FME Form (fostul Desktop) acceptă citirea și salvarea datelor în peste 450 de formate și surse. Aveți flexibilitatea de a alege instrumentele și aplicațiile de care aveți nevoie pentru task-urile dvs.
 • Procesați fără probleme datele dvs
  Utilizați librăria cuprinzătoare de transformeri a FME pentru a vă procesa datele în funcție de nevoile dumneavoastră specifice. Conectați anumiți transformeri pentru a crea un set de date perfect. Vă puteți parametriza scripturile pentru o flexibilitate sporită.
 • Convertiți datele în orice format sau sistem de coordonate
  Trebuie să lucrați cu formate nefamiliare sau sisteme de coordonate? FME convertește rapid datele între diferite formate și sisteme de coordonate populare, inclusiv sisteme de coordonate locale.
 • Validați și controlați datele dvs
  FME oferă transformeri de validare pentru a verifica cu ușurință corectitudinea datelor în orice etapă de transformare. Rămâneți informat despre potențialele erori de date și despre cum să le remediați folosind FME. 😊

Transformeri

FME include o bibliotecă cuprinzătoare de instrumente pentru transformarea și convertirea datelor. Unele caracteristici populare includ:

Tester

Evaluați unul sau mai multe teste pentru un element și direcționați caracteristica în funcție de rezultatul (rezultatele) testului.

AttributeCreator

Adăugați unul sau mai multe atribute la un element și, opțional, atribuiți valori derivate din constante, valori ale atributelor și expresii.

AttributeManager

Modificați mai multe atribute prin adăugarea, redenumirea, copierea și ștergerea. Setați valori pentru atributele noi, existente și modificate folosind constante, valorile atributelor, condițiile și parametrii.

FeatureMerger

Îmbinați atributele și/sau geometria dintr-un set de elemente în altul pe baza valorilor și expresiilor atributelor cheie.

Inspector

Trimiteți datele către inspectorul de date FME pentru afișare.

AttributeKeeper

Eliminați toate atributele, cu excepția celor specificate pe care doriți să le păstrați.

TestFilter

Filtrați elementele în funcție de condițiile de testare către unul sau mai multe porturi de ieșire.

Creator

Creați elemente noi folosind parametrii furnizați și trimiteți-le în spațiul de lucru pentru procesare.

Reprojector

Reproiectați datele de la un sistem de coordonate la altul.

Clipper

Efectuați operațiuni de decupare geometrică, numite uneori „cutter cookie”. Cele mai multe tipuri de geometrie pot fi decupate de o arie. Atributele pot fi partajate între obiecte prin join-uri spațiale.