FMEServer

  • Utilizați FME Server pentru a automatiza fluxul de date.

  • Integrarea aplicațiilor, a sistemelor și a datelor.

  • Eliminați operațiile de date inutile și plictisitoare pe care trebuie să le faceți în fiecare zi.

Automatizare nelimitată

FME Server lucrează îndeaproape cu FME Desktop. Proiectați fluxul și prelucrarea datelor utilizând interfața grafică FME Desktop, apoi publicați și partajați pe scară largă capabilitățile proiectate folosind FME Server.

  • Cu FME Server puteți automatiza prelucrarea datelor prin configurarea și rularea periodică a scripturilor.

  • FME Server poate oferi scripturi specifice, astfel încât utilizatorul să le poată rula oricând.

  • FME Server suportă, de asemenea, procese în timp real.

Păstrați datele actualizate

Proiectați un flux de date în organizația dvs., integrați servicii cloud simple sau sisteme IT complexe.

FME Server are o interfață REST API și acceptă astfel de protocoale de comunicare ca: email, SMS, WebSockets, JMS și multe altele. Adăugate la aceasta sunt capacitatea de a gestiona sute de date și formate de aplicații.

Scăpați de silo-uri și bucurați-vă de datele curente și sincronizate.

Caracteristici ale FME Server

skalowalność

Scalabilitate ridicată

Indiferent dacă sunteți o firmă mică sau o organizație internațională mare, FME  Server va satisface eficient nevoile dvs. de automatizare. Pe măsură ce vă dezvoltați, FME Server poate fi ușor scalat  prin utilizarea așa-numitelor motoare suplimentare FME Server

bezpieczeństwo

Securitatea datelor

Soluțiile noastre sunt strâns legate de lucrul cu date, motiv pentru care securitatea datelor dvs. este prioritatea noastră. Pentru mai multe detalii despre tehnologiile de securitate utilizate, consultați documentul FME Server Security Whitepaper

api

Interfața REST API

FME Server are o interfață REST API, care oferă control asupra unei game largi de funcționalități.

niezawodność

Siguranța sistemului

FME Server asigură o fiabilitate ridicată. În cazul unei situații de urgență, este posibilă trecerea automată a proceselor la următorul engine. În situații critice, este posibil să se utilizeze mecanisme pentru a restabili configurațiile și componentele FME Server.

łatwy w użyciu

Simplu de utilizat

În ciuda funcțiilor profesionale și foarte avansate pe care FME Server le oferă, este ușor de utilizat. Instalarea FME Server nu este complicată și durează câteva minute. FME Server oferă opțiuni de configurare extinse printr-o interfață prietenoasă în browser Web.

cloud

FME Cloud = FME Server în cloud

FME Server poate fi instalat pe mașinile utilizator. Cu toate acestea, dacă doriți să profitați de oportunitățile oferite de cloud în ceea ce privește scalarea, puteți să vă mutați cu ușurință FME Server în FME Cloud.