Platformă de integrare de tip Enterprise

 

Testați gratuit

Capabilități ETL versatile

Puneți la dispoziția business-ului dvs. informațiile necesare pentru o mai bună analiză și planificare, oferind acces la acestea celor care au nevoie de ele. Scăpați de silou-urile informatice și simplificați fluxul de date prin integrarea aplicațiilor și bazelor de date fără efort de programare (!) prin procesul de extract-transform-load (ETL).

 

Vedeți cum funcționează FME

Caracteristicile platformei de integrare

Platforma FME dispune de toate instrumentele de care aveți nevoie pentru aproape orice scenariu ETL.

Suport extins pentru baze de date, sisteme și aplicații

FME oferă acces la sute de surse de date, formate, aplicații web, sisteme SaaS și integrare cu orice sistem care are un API.
Verificați modurile de integrare pe site-ul producătorului.

 

Capacități avansate de transformare și validare a datelor

Cu ajutorul aplicației FME Desktop puteți proiecta transformări de date între diferite formate și modele de date. Cu ușurință, fără programare, transformați vizual structura și valorile datelor geometrice și textuale, în același timp putând să realizați o validare completă.
Consultați funcționalitățile disponibile în ghidul în Engleză.

Automatizarea proceselor

Când plasați scripturile de procesare a datelor pe FME Server sau FME Cloud, veți avea acces la funcții precum programarea, prelucrarea în timp real a datelor și notificarea. Proiectați un flux de lucru pentru datele dvs., integrați logica de business pentru replicarea automată și sincronizarea datelor.

Funcționalități

Instalare ușoară

Puteți descărca și lansa produsele FME în câteva minute

Administrare ușoară

Arhitectura orientată pe servicii oferă funcționalități ESB care facilitează gestionarea evenimentelor în sisteme integrate

Ușor de utilizat

Prelucrare rapidă a datelor în spațiul de lucru FME, nu sunt necesare cunoștințe de  programare

Scalabilitate

FME Server și FME Cloud au la bază aceleași tehnologii. Puteți utiliza ambele soluții sau puteți trece ușor de la soluții locale la soluții cloud