Training FME

Explorați gama noastră de training-uri FME concepute pentru a vă îmbunătăți abilitățile de integrare a datelor. Realizate de traineri certificați FME, cursurile noastre sunt disponibile atât în persoană, cât și online. De asemenea, oferim cursuri personalizate pentru a răspunde nevoilor dumneavoastră specifice.

FME Form Basic e-learning – curs video

O modalitate flexibilă și cuprinzătoare de a învăța elementele fundamentale și tehnicile avansate de utilizare a FME pentru integrarea, conversia, transformarea și validarea datelor geospațiale.

Contactați-ne pentru mai multe detalii!

Introducere în FME Form

O versiune condensată a cursului nostru standard FME Form Basic, care oferă o introducere rapidă în acest tool și capabilitățile sale de lucru cu date de diferite formate și structuri.

FME Form Basic

Ideal pentru începători, acest curs oferă o înțelegere aprofundată a componentelor FME Form și a funcționalităților fundamentale ale acestora.

FME Form Advanced

Crește-ți abilitățile FME cu tehnici și strategii avansate pentru a stăpâni capacitățile FME Form în integrarea și manipularea datelor.

FME Flow

Explorați funcțiile practice și caracteristicile administrative ale FME Flow, explorând arhitectura, posibilitățile și cazurile de utilizare din lumea reală, inclusiv automatizarea proceselor.

FME și servicii web/REST API

Îmbunătățiți-vă abilitățile în crearea de aplicații folosind API-ul REST al FME Flow și descoperiți cum să utilizați FME pentru descărcarea și partajarea datelor prin intermediul serviciilor web.

FME pentru date non-spațiale

Creat pentru cei care lucrează cu date tabulare, foi de calcul și baze de date, acest curs vă oferă instrumentele pentru a gestiona eficient datele non-spațiale folosind FME.

Integrarea și validarea datelor cu FME

Descoperiți întregul potențial al capabilităților de integrare și validare a datelor FME pe măsură ce învățați să accesați diverse surse de date, inclusiv baze de date, servicii web și date locale.

Lucrul cu baze de date în FME

Dobândiți competențe în integrarea diferitelor sisteme de baze de date, acoperind o gamă largă de la baze de date relaționale și de obiecte la baze de date spațiale și NoSQL.

Ești interesat de training personalizat?

Nu puteți găsi mai sus un curs care să corespundă cerințelor dumneavoastră specifice? Oferim și cursuri personalizabile, adaptate nevoilor dumneavoastră unice. Contactează-ne și putem să planificăm împreună cursul tău personalizat!

Contact

De ce să ne alegeți pentru cursul dumneavoastră FME?

  • Suntem partenerul exclusiv Safe Software din Romania, autorizat să ofere cursuri FME.
  • Echipa noastră este formată din experți și traineri FME cu experiență și certificari.
  • Am organizat cu succes numeroase cursuri  în diverse industrii, formând sute de noi utilizatori FME.

Ce vei primi în afară de noile abilități:

  • O licență demo de 60 de zile pentru a explora capabilitățile FME.
  • Acces la serviciile noastre de expertiză de consultanță pentru orice întrebări sau îndrumări de care aveți nevoie.